Foredrag

           Kropssprog og IdentitetForedrag Henrik Jandorf

Er begrebet ’identitet’ det samme for en teenager
på tærsklen til livets åbne døre, som det er for et modent menneske på 60+, som måske, måske ikke, fandt den rette hylde gennem livet?

’Hvem er jeg?  Hvem synes jeg, jeg bør være? Hvem vil jeg gerne være? Hvem forventer omverdenen af mig, at jeg skal være? Hvem viser mit kropssprog at jeg er?’

Foredraget ’Kropssprog og Identitet’ handler om din og min identitet, dit og mit image – og om hvordan vi forfølger vores muligheder i livet.

Hvis vi ikke formår at holde fast i et ’hvorfor’ i vores liv, et formål, så risikerer vi at blive blæst omkuld af selv den svageste brise, eftersom vi hele tiden er omgivet af de mest improviserede forventninger. Men ingen respekt vil opstå, hvis vi ingen krav stiller til os selv og hinanden. Og hvad hjælper det, at vi har den ‘rigtige’ holdning, hvis vores krop og handlinger afslører det modsatte?

Drøner vi os selv rundt i manegen i vores stræben efter at være gode forældre, børn, familier, venner, chefer og ansatte? Faren er, at jo mere ’levende’ vi synes at være, desto mere døde ben går vi på.

Et møde mellem to mennesker handler om troværdighed, ikke blot en præsentation to individer imellem – det skaber en holdning til hvem, der siger noget, ikke hvad vedkommende siger.

Foredraget er 2 x 45 min og kan holdes i dagtimerne. Jeg anviser værktøjer til dette at kommunikere tankemæssigt og kropsligt med sin omverden, og udbyttet burde være klart: en åbenhed over for den verden, vi er afhængige af, vil mangedoble tilbagestrømningen til os! En afsluttende debat og diskussion vil altid være relevant. 

Kontakt: Tlf: 30234432 – mail: info@henrikjandorf.dk